Λ. Δωδώνης 69, Ιωάννινα
Απέναντι απο κλινική Epicurus (πρώην Μητέρα)
2651085020
6941402248, 6934443003, 6949777600

Ανάθεση Ακινήτου

ioannina home

Έτοιμοι να κερδίσετε από την επένδυσή σας?

Επιλέξτε τώρα την πιο έξυπνη λύση για την καλύτερη δυνατή διάθεση του ακινήτου σας!  Αν διαθέτετε ακίνητο (οικία, επαγγελματική στέγη) ή οικόπεδο προς πώληση ή μίσθωση, απλά εμπιστευτείτε το μεσιτικό γραφείο IOANNINA HOME και το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

 Κάντε Ανάθεση Ακινήτου στο μεσιτικό μας γραφείο και άμεσα εκπρόσωπος του γραφείου μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να δρομολογηθεί αυτό που ακριβώς ζητάτε ώστε το ακίνητό σας να προωθηθεί με σύγχρονο, επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο στην αγορά αλλά και με προβολή στο διαδίκτυο. Αξιολογημένες και ρεαλιστικές προσφορές θα φτάσουν σε εσάς μέσα από ένα φιλτραρισμένο φάσμα επίδοξων αγοραστών ή ενοικιαστών και πάντα μέσα σε ένα περιβάλλον διακριτικότητας και εχεμύθειας. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επισημαίνεται ότι οι συνεργάτες του IOANNINA HOME θα είναι σε ανοικτή επικοινωνία μαζί σας, ενημερώνοντάς σας αναλυτικά  αλλά και παρέχοντάς σας χρήσιμες και παντός φύσεως συμβουλές για το ακίνητό σας.

 Για να κάνετε Ανάθεση Ακινήτου μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2651085020  ή  να συμπληρώσετε τη σχετική Φόρμα Επικοινωνίας

 Εναλλακτικά και πιο γρήγορα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω Φόρμα Ανάθεσης Ακινήτου.

Διαθέτω ακίνητο με τα ακόλουθα στοιχεία:

 
ioannina home