Λ. Δωδώνης 69, Ιωάννινα
Απέναντι απο κλινική Epicurus (πρώην Μητέρα)
2651085020
6941402248, 6934443003, 6949777600

Τεχνικές Υπηρεσίες για Ακίνητα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η σωστή εκτίμηση της αξίας του ακινήτου είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχημένη πώληση ή την αξιοποίησή του.
Η εκτίμηση της αξίας του ακινήτου είναι εξαιρετικά σημαντική και υπεύθυνη εργασία και πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από έμπειρο σύμβουλο, ο οποίος να διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία.  Λανθασμένη ή επιπόλαια εκτίμηση μπορεί να στοιχίσει αρκετά στον ιδιοκτήτη σε χρόνο και χρήμα.  Γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφεύγονται οι γνώμες και εκτιμήσεις αναρμόδιων. Θα πρέπει να γίνεται μια ολοκληρωμένη μελέτη εκτίμησης βάσει των συγκριτικών στοιχείων της αγοράς, της γνώσης και της εμπειρίας καθώς και των επιμέρους τεχνικών και εμπορικών χαρακτηριστικών του κάθε ακινήτου.

 Η εκτίμηση ενός ακινήτου έχει στόχο να προσδιορίσει την αξία του σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε ο ιδιοκτήτης ή ενδιαφερόμενος αγοραστής να έχει πλήρη και αντικειμενική εικόνα της αξίας του.
 Η εκτίμηση ακινήτων εξασφαλίζει στον ενδιαφερόμενο ότι δεν υπερτιμά ή υποτιμά το ακίνητο, έτσι ώστε να μην χάσει εισοδήματα.
Συγκεκριμένα, με την υπερτίμηση της αξίας ενός ακινήτου καθυστερείτε την πώλησή του, ενώ με την υποτίμηση απλά ζημιώνεστε οικονομικά ως πωλητής.
 Το μεσιτικό γραφείο Ioannina Home και οι έμπειροι συνεργάτες του είναι σε θέση να έχουν άρτια γνώση της διαδικασίας εκτίμησης, πλούσια εμπειρία στις εκτιμήσεις των ακινήτων καθώς και ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς ακινήτων.
Οι εκτιμήσεις γίνονται κατά κύριο λόγο πάνω στην αγοραία αξία του ακινήτου.
Καλέστε μας σήμερα στο 26510 85020 για περισσότερες πληροφορίες.

Μερικά δικαιολογητικά απαραίτητα για την εκτίμηση:

Τοπογραφικό διάγραμμα
Κατόψεις κτιρίων
Έντυπο οικοδομικής άδειας
Αντίγραφο συμβολαίου

 Μία από τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνετε, ως ιδιοκτήτης που ενδιαφέρεστε να πουλήσετε γρήγορα και σε ικανοποιητική τιμή το ακίνητό σας, είναι να ζητήσετε την εκτίμηση της αξίας του, αναθέτοντας την σε έμπειρο Εκτιμητή.
Είναι διαπιστωμένο ότι ο χρόνος πώλησης ενός ακινήτου, εξαρτάται από την τιμή του. Αν η τιμή πώλησης καθοριστεί σε επίπεδα υψηλότερα από την πραγματική αξία του, το πιθανότερο είναι να μην πουληθεί!

Image

Η εκτίμηση είναι καθοριστικό βήμα για την διάθεση του ακινήτου, γι`αυτό είναι καλύτερα να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου ειδικού.

Το μεσιτικό γραφείο Ioannina Home χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες, φόρμες εκτιμήσεων και στηριζόμενοι σε μία συνεχώς ενημερωμένη βάση δεδομένων με τις πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων σας προσφέρουμε την πιο πειστική ανάλυση για την αξία κάθε ακινήτου. Ειδικότερα για όσους επιθυμούν να πωλούν η ολοκληρωμένη , εντελώς προσωπική και όχι γενικόλογη αξιολόγηση, περιλαμβάνει και μια πλήρη καταγραφή των ιδιαιτεροτήτων του ακινήτου, της τεχνικής του κατάστασης και των όποιων αδυναμιών του, η ύπαρξη των οποίων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τόσο την τελική τιμή όσο και τον χρόνο πώλησης.
Αποφύγετε να προσδιορίσετε την τιμή με βάση τις τιμές που αναγράφονται σε αγγελίες γιατί πολλές φορές τα ακίνητα αυτά είναι υπερτιμημένα και δεν είναι ιδανικά ως μέτρο σύγκρισης.

Έχοντας μια πρόσφατη και αξιόπιστη Εκτίμηση στα χέρια σας από το γραφείο μας μπορείτε να την παρουσιάσετε στον Αγοραστή σας , συνεπώς μετριάζονται οι φόβοι του ότι ζητάτε περισσότερα από όσα αξίζει.
 

ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ

  Η αντιπαροχή είναι ένα είδος συναλλαγής που συμφέρει τόσο στον οικοπεδούχο όσο και στον εργολάβο, που αναλαμβάνει την ανέγερση κάποιου ακινήτου.
Το ποσοστό των τετραγωνικών μέτρων που αντιστοιχεί σε κάποιον οικοπεδούχο καθορίζεται με βάση την πραγματική αξία του οικοπέδου και του όρους δόμησης (συντελεστές δόμησης, κάλυψης, ύψους, κλπ.). Καθοριστικό ρόλο παίζει και η προσφορά-ζήτηση, καθώς σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη οικοπέδων το ποσοστό αντιπαροχής φτάνει και το 50%, ενώ σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλά οικόπεδα, το ποσοστό περιορίζεται στο 30-45%.

 Βασικό ρόλο στην αντιπαροχή παίζει η αξιοπιστία του εργολάβου στην ολοκλήρωση του συμφωνηθέντος έργου και η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσει.

 Η καλή συνεργασία μεταξύ του οικοπεδούχου και του εργολάβου, η οποία προωθείται από έμπειρους συνεργάτες του γραφείου μας, είναι απαραίτητη για την αποπεράτωση της οικοδομής, χωρίς παράλογες απαιτήσεις από πλευράς οικοπεδούχων και χωρίς κωλύματα από πλευράς κατασκευαστών. Για να ικανοποιηθεί ο οικοπεδούχος και να έχει κέρδος και ο εργολάβος, το ποσοστό αντιπαροχής που θα πάρει ο πρώτος δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 35-40%.

 Η πολυπλοκότητα των διαδικασιών της αντιπαροχής αναδεικνύει το ρόλο ενός επαγγελματία κτηματομεσίτη, που βοηθάει να ξεπερνιούνται οι συνηθισμένες εμπλοκές κατά την διάρκεια μιας σκληρής διαπραγμάτευσης.

Αν είστε οικοπεδούχος, ρωτήστε μας τι μπορεί να κτιστεί πάνω στο οικόπεδό σας, τι θα κερδίζατε αν το αναλάμβανε ένας έμπειρος εργολάβος και ποια επιπλέον οφέλη θα είχατε από τέτοιου είδους συναλλαγή. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα και πιο άρτια λύση.
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

 Για όλες τις εργασίες ανακαίνισης χρησιμοποιούμε υλικά
υψηλής ποιότητας, εφόσον έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς.

 Από την έναρξη των εργασιών και την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση του έργου, βήμα-βήμα, επιλέγουμε και μελετάμε μαζί αυτό που ταιριάζει στο δικό σας εξατομικευμένο χώρο, με έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις, δημιουργώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ     

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

 Η  ρύθμιση των αυθαιρέτων είναι μια διαδικασία που περιέχει πολλούς κινδύνους λόγο της πολυπλοκότητας των περιπτώσεων  και την εμπλοκή διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας καλύπτουν τις ανάγκες όλων των θεμάτων που βαρύνουν την ακίνητη περιουσία και τη διασφάλιση της, με την συγκέντρωση όλων των ειδικοτήτων, την αυτοματοποίηση των διαδικασιών με ελάχιστη εμπλοκή του πελάτη, τη συνεχή εκπαίδευση και επικαιροποίηση σε νέες διευκρινήσεις και εγκύκλιους. 

 

Image
ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής(Τοπογράφους Μηχανικούς) αναλαμβάνουμε την έκδοση τοπογραφικού διαγράμματος του ακινήτου σας.
ioannina home